Tuinontwerp

Tuinontwerp in Eindhoven nodig? Wij staan voor u klaar!

Heeft u een tuin die u een nieuwe indeling wilt geven, of bent u onlangs verhuisd en heeft uw tuin helemaal nog geen inrichting? tuinontwerp eindhovenOnze hovenier staat klaar om u te helpen bij het maken van een tuinontwerp in Eindhoven en omgeving. Door de ervaring die onze hoveniers de afgelopen jaren hebben opgedaan in het vormgeven en onderhouden van tuinen, kunnen we u een passend advies geven en deze direct voor u uitvoeren. Bij het opstellen van een tuinontwerp dient u rekening te houden met verschillende aspecten. Zo wilt u wellicht een gazon in uw tuin hebben voor uw kinderen of huisdieren, wenst u misschien een terras om lekker buiten te kunnen eten en wilt u zoveel mogelijk bloeiende planten hebben gedurende het jaar. Immers, het is niet mooi als uw tuin alleen in de zomer in bloei staat!

Balans in planten, bomen en struiken

Onze hovenier helpt u bij het vinden van de juiste balans tussen planten, bomen en struiken. U wilt enerzijds wellicht planten voor het aantrekken van insecten als vlinders en bijen, maar wenst ook privacy ten opzichte van uw buren met bomen en struiken. Door de juiste balans te vinden krijgt u een tuin waarin u volledig tot rust kunt komen en die aansluit bij uw vooraf opgegeven wensen.

Na het realiseren van uw tuinontwerp in Eindhoven en omgeving stopt onze hulp niet! Zo helpen we u tevens graag bij het onderhouden van uw nieuwe tuin. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen en struiken, het verwijderen van onkruid tussen uw planten, enzovoorts.

Onze specialiteiten:

Ervaren hoveniersbedrijf 0

Specialist in aanleg en onderhoud 0

Meedenken aan een oplossing 0

Alle soorten tuinen 0

Call Now Button