Tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Eindhoven, voor een mooiere tuin!

TuinonderhoudHet is een van de meest tijdrovende werkzaamheden in uw huishouden, het onderhouden van uw tuin! Zeker wanneer u
een grote tuin heeft moet u struiken en bomen snoeien gedurende het jaar, moet er regelmatig een gazon gemaaid worden en kan onkruid gaan overwoekeren tussen uw fraaie planten. Om een dergelijke situatie tijdig te voorkomen is het soms aan te raden om de hulp van een hovenier in te schakelen. Een hovenier heeft veel ervaring met het onderhouden van tuinen en weet zo precies wanneer welke onderdelen van uw tuin onderhouden moeten worden. U kunt immers niet het hele jaar door blijven snoeien, omdat dit slecht is voor de gesteldheid van uw bomen en struiken.

Uitgebreid onderhoud aan uw tuin

Onze hoveniers voeren graag een breed tuinonderhoud in Eindhoven en omgeving voor u uit, zodat uw tuin weer als nieuw lijkt. Tijdens het tuinonderhoud wat wij voor u kunnen uitvoeren, worden uw bomen en struiken gesnoeid, zodat deze in de lente weer verder kunnen groeien, maaien wij uw gazon en verwijderen we het onkruid tussen uw planten. U kunt zelf kiezen of u dit tuinonderhoud eens per week, maandelijks of bijvoorbeeld een keer in het jaar wilt laten uitvoeren. Zeker in de zomer groeit het onkruid over het algemeen snel, waardoor een periodiek onderhoud aan uw tuin aan te raden is.

U kunt vanzelfsprekend ook een deel van de werkzaamheden zelf doen en de rest uitbesteden aan de hovenier in Eindhoven. Maai bijvoorbeeld zelf het gras, maar laat het onkruid door onze hovenier verwijderen!

Onze specialiteiten:

Ervaren hoveniersbedrijf 0

Specialist in aanleg en onderhoud 0

Meedenken aan een oplossing 0

Alle soorten tuinen 0

Call Now Button