Tuinman

Schakel een tuinman in Eindhoven in

Het onderhouden van een tuin kost vaak veel tijd, denk aan het maaien van het gazon, het verwijderen van onkruid tussen uw planten en het snoeien van struiken en bomen. Laat staan wat het u aan tijd kost, als u nog bezig bent met het inrichten van uw (nieuwe) tuin. Veel mensen vinden het mooi om een groot terras te hebben, zodat er in de zomer buiten gegeten kan worden en men van de zon kan genieten. Het aanleggen van een terras is echter niet eenvoudig, omdat u vanzelfsprekend niet wilt dat stenen na een korte tijd verzakken of los komen te liggen. Zeker met kinderen of huisdieren kan dit gevaarlijke situaties opleveren.

Om u te helpen bij het onderhouden van uw tuin en het inrichten hiervan, bieden wij u een tuinman in Eindhoven en omgeving aan. Deze tuinman heeft een jarenlange expertise en kan u handige tips geven om het onderhouden van uw tuin ook voor uzelf makkelijker te maken.

Werkzaamheden van een tuinman

Een tuinman richt zich voornamelijk op het onderhouden van uw tuin, naast het bieden van hulp bij het inrichten ervan. Zo zal een tuinman uw struiken en bomen tuinman eindhovenvoor u snoeien, zal deze het onkruid tussen uw planten verwijderen en wordt het gazon netjes voor u gemaaid. Mocht u een deel van deze werkzaamheden zelf willen doen, dan is dit vanzelfsprekend geen probleem. Samen met de tuinman kunt u afspraken maken over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de tijd die er tussen de onderhoudsbeurten zit. Wilt u bijvoorbeeld wekelijks de hulp van een tuinman, een keer per maand of wellicht jaarlijks?

Onze specialiteiten:

Ervaren hoveniersbedrijf 0

Specialist in aanleg en onderhoud 0

Meedenken aan een oplossing 0

Alle soorten tuinen 0

Call Now Button